Kleik z siemienia lnianego

02.07.2019 | PRZEPISY

Składniki

Łyżka stołowa świeżo zmielonego siemienia lnianego.

100 ml wrzącej wody

 

Sposób przygotowania

Świeżo zmielone siemię lniane wsypać do szklanki i zaleć wrzątkiem. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Ostudzić

Wskazówki

Trzymać do tygodnia w lodówce.

Propozycje podania

Podawać codziennie na 15-30 minut przed śniadaniem.

Dziecko 1 łyżka stołowa.

Dorosły 2 łyżki stołowe.

Najlepiej spożywać sam, bez dodatków.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

  • Cześć

    Nazywam się Ewa Frej.
    Chcę pokazać Ci, że nawet przy szóstce dzieci, można być aktywną zawodowo kobietą, realizować się i spełniać swoje marzenia. Wszystko to kwestia nastawienia i dobrej organizacji. Łamię stereotypy matki polki wielodzietnej. Dzielę się swoim doświadczeniem w tej materii, pokazuję jak można uelastycznić dobę i być szczęśliwą matką i spełnioną kobietą (liczba dzieci nie ma znaczenia).

  • Facebook

  • Instagram

  • Kategorie

  • Ostatnie wpisy